913.234.5678
Business Tasks

I’ll Help Your Businesses Grow!

A personal assistant helps with time and daily management, scheduling of meetings, correspondence, and note taking. The role of a personal assistant can be varied, such as answering phone calls, scheduling meetings, emailing, texts etc.

Clients Reviews

Ik werk al meer dan een jaar samen met Kristel. Zij staat in voor de administratieve opvolging van lopende dossiers, facturatie, opvolging betalingen en projecten. Kristel is zeer aangenaam om mee samen te werken, altijd positief en met de glimlach. Ze is zeer betrouwbaar, behulpzaam en plichtsbewust. Ze wijst mij op de zaken die prioriteit hebben of die ik al eens uit het oog dreig te verliezen en helpt mij mijn leven op een efficiënte wijze te organiseren. Voor mij is dit een enorme meerwaarde, het geeft mij rust en meer levenskwaliteit.

Sophie Corona

Founder - Bluesalt HR

Werken met Kristel was professioneel en vertrouwelijk. Ik kan terugblikken op een fijne periode en een klare kijk op mijn administratie, voor mij mag Kristel wekelijks blijven langskomen, zo kan ik me meer bezighouden met wat mij boeit, … mijn klanten op de eerste rij plaatsen. Bij ons maakt Kristel deel uit van het freelance team.

Pascale De Snijder

Zaakvoerder BOX32
My Skills

Why Choose Me

A skilled personal assistant is an absolute savior for a business owner. Rely on our services and we will prove our professionalism and devotion though timely task completion.

Graphic Design
HTML5 & CSS3
Web Design
WordPress

Get Your Time Back

  • There is no limit on how much you dedicate.
  • I will learn the skills that are required for your business.
  • Prior to doing work we get updates.
0
Winning Awards
0
Happy Customers

Select Your Plan

$90

25 Tasks Manage

Domestic Help

Reminder Service

Get Started
$130

50 Tasks Manage

Domestic Help

Reminder Service

Party Planning

Get Started
$230

Unlimited Tasks

Domestic Help

Reminder Service

Party Planning

Get Started

Ready to Take Your
Calls 24 Hours, 7 Days!

800.123.4567