Waarom voor mij kiezen?

Welkom

Heb je een Personal Assistant nodig?

This website template is your number one helper for creating that perfect site for your personal or corporate needs! Let your projects obtain the most attractive appearance, and provide the best user experience! Welcome to se the services.

Kristel Pannekoek

Wat klanten zeggen...

Ik werk al meer dan een jaar samen met Kristel. Zij staat in voor de administratieve opvolging van lopende dossiers, facturatie, opvolging betalingen en projecten. Kristel is zeer aangenaam om mee samen te werken, altijd positief en met de glimlach. Ze is zeer betrouwbaar, behulpzaam en plichtsbewust. Ze wijst mij op de zaken die prioriteit hebben of die ik al eens uit het oog dreig te verliezen en helpt mij mijn leven op een efficiënte wijze te organiseren. Voor mij is dit een enorme meerwaarde, het geeft mij rust en meer levenskwaliteit.

Sophie Corona

Founder - Bluesalt HR

Werken met Kristel was professioneel en vertrouwelijk. Ik kan terugblikken op een fijne periode en een klare kijk op mijn administratie, voor mij mag Kristel wekelijks blijven langskomen, zo kan ik me meer bezighouden met wat mij boeit, … mijn klanten op de eerste rij plaatsen. Bij ons maakt Kristel deel uit van het freelance team.

Pascale De Snijder

Zaakvoerder BOX32
Mijn ervaringen

Waarom voor mij kiezen?

A skilled personal assistant is an absolute savior for a business owner. Rely on our services and we will prove our professionalism and devotion though timely task completion.

Administratieve kracht
Boekhouding en personeelsadministratie
office management
klantscreening

Wij staan voor je klaar!

+32(0) 476 433 776